Prof. dr Vladimir Tomašević
Dekan

Poštovani studenti, u ime našeg kolektiva i u svoje lično ime, želim Vam dobrodošlicu na internet prezentaciju Fakulteta za inženjerski menadžment.

Fakultet za inženjerski menadžment su osnovali svetski priznati naučnici i profesori, koji su sticali zvanja na poznatim svetskim Univerzitetima i vratili se u Srbiju kako bi preneli najbolje i najsavremenije akademske programe i metode u cilju obrazovanja studenata za zanimanja budućnosti.

U skladu sa predviđenim zahtevima tržišta rada, naša institucija nudi programe osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija u oblasti inženjerskog menadžmenta, naročito u poljima visokotehnoloških industrija, informaciono-komunikacionih industrija, kreativnih industrija i upravljanja projektima.

Naši studenti aktivno učestvuju u nastavnom procesu jačajući kritičko razmišljanje i sposobnosti analize i rešavanja problema. Takođe, naši studenti učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, kroz stručne prakse, volontiranja i rad na projektima.

U najboljem akademskom duhu, Fakultet za inženjerski menadžment nudi delimične ili potpune stipendije za studente koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

U cilju transparentnog pristupa finansijama, postavili smo standard da studenti koji plaćaju školarinu nemaju nikakve dodatne “nevidljive” troškove. U cenu školarine su uračunati svi udžbenici i naučno-nastavna sredstva, neograničen broj prijava ispita kao i overa semestara.

Pridružite nam se u obrazovanju za zanimanja budućnosti!

Prof. dr Vladimir Tomašević

Dekan