Risk#Experience – IX Project Society Conference 2022

IX Project Society Conference 2022 pod nazivom „Risk#Experience“, u organizaciji Project Management Institute (PMI) ogranka u  Srbiji, održaće se u četvrtak 09. juna 2022. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Naziv ovogodišnje konferencije je Risk#Experience i centralna tema su upravo rizici, iskustva koja su stvorili, kao i načini, alati i metode koji su korišćeni u upravljanju rizicima. Nevezano za granu industrije ili projektne metodologije, projekti se sreću sa sve izazovnijim rizicima koji, u zavisnosti od percepcije i pristupa projektnog menadžera, mogu biti pretnja, ali i mogućnost.

Udruženje za upravljanje projektima – PMI ogranak Srbija (PMI Serbia Chapter) po deveti put organizuje konferenciju, sa ciljem da okupi profesionalce iz različitih oblasti koji će kroz razmenu iskustava, predavanja, prezentacije i radionice pokušati da približe profesiju projektnog menadžmenta svim strukturama i objasni neophodnost pravilnog upravljanja i vođenja projekata upotrebom PMI standarda, metodologije i najboljih praksi iz celog sveta.

Više informacija možete pronaći na: http://pmi-serbia.rs/psc2022/