Euroguidance obuka Motivisanje odraslih polaznika i prevencija osipanja odraslih iz obrazovnog sistema

Fondacija Tempus kroz aktivnosti EPALE nacionalnog tima za podršku i nacionalnog centra Euroguidance mreže organizuje dvodnevnu obuku: “Motivisanje odraslih polaznika i prevencija osipanja odraslih iz obrazovnog sistema“ koja će se održati 24. 03. 2022. godine od 11 do 19 časova i 25.03.2022. godine od 9 do 17 časova u Beogradu.

Obuka ima za cilj da kroz teorijski i praktičan rad upozna učesnike sa metodama i tehnikama koje mogu podstaći uključivanje odraslih polaznika u proces obrazovanja. Radni jezik konferencije je engleski i od svih učesnika će se očekivati poznavanje engleskog jezika na nivou B1.

Učešće na obuci je besplatno. Za učesnike iz Srbije, koji ne žive u Beogradu, a kojima je prethodno prihvaćena prijava, biće obezbeđen smeštaj tokom trajanja obuke i refundirani putni troškovi.

Zainteresovani mogu da se prijave putem registracionog formulara, a prijavljivanje je otvoreno do nedelje, 13.03.2022. godine do 23:59.  Više informacija dostupno je na sajtu Fondacije Tempus.

Sve dodatne informacije o proceduri prijave i samom događaju moguće je dobiti upitom na imejl adresu: adult-education@tempus.ac.rs ili pozivom na broj telefona: 011 33 42 430, opcija 3.