Nišvil – poziv za volontere

Mensa Srbije nastavlja i proširuje višegodišnju saradnju sa velikim međunarodnim jazz festivalom u Nišu – „Nišville“. Bez obzira da li ste ljubitelj jazz muzike, ovaj festival će vas osvojiti i dobro zabaviti. Ko još nije upoznao čarobnu atmosferu ovog događaja ima priliku da ove godine to učini bilo kao volonter ili koristeći specijalne pogodnosti koje smo dobili za članove Mense.

Poziv za volontiranje:

Nišville Jazz Festival i ove godine mladim ljudima pruža jedinstvenu priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.

Konkurs je otvoren do 30. juna 2021, za 200 mladih ljudi koji će zajedno 10 dana učestvovati u volonterskom programu, steći dragocena iskustva i znanja i družeći se poneti iz Niša nezaboravne uspomene.

Volonterski tim biće podeljen na 8 sektora: Domaćin publike; Domaćin muzičara; Marketing; Pres; Tehnička podrška; Logistika; Radionica; Obezbeđenje.

Kandidati moraju imati minimum 15 godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvilu podrazumeva angažovanje od 5. do 15. avgusta 2021. godine.

Detaljnije informacije i prijavni formular naći ćete na sajtu Nišville-a.

Organizatori će iz tehničkih razloga malu prednost dati onim kandidatima koji mogu sebi da obezbede smeštaj u Nišu.