Project Management Championship 2019

Studenti koji su zainteresovani da učestvuju u sledećem takmičenju, mogu da se prijave Centru za razvoj karijere. Tekst obaveštenja:

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će peto po redu studentsko takmičenje iz upravljanje projektima „Project Management Championship 2019″ biti održano 9. i 16. marta 2019. godine na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Projekat je iniciran od strane IPMA Young Crew, kao ogranka međunarodne asocije za upravljanje projektima (International Project Management Association – IPMA), a u našoj zemlji ga sprovodi Young Crew Srbija, kao sastavni deo Udruženja za upravljanje projektima Srbije.

Cilj samog projekta jeste okupljanje i povezivanje studenata različitih fakulteta koji će na jedan kreativan i svetski standardizovan način unaprediti svoje znanje i kompetencije u oblasti projektnog menadžmenta. Pravo učešća imaju svi fakulteti u Srbiji na kojima se izučava predmet upravljanje projektima. Takmičenje se sastoji od dva odvojena dela – kvalifikacione runde i finala. Pobednici nacionalnog takmičenja će imati priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom takmičenju u upravljanju projektima  “International Project Management Championship 2019”, koje će se ove godine održati u Nemačkoj.

Prijava za takmičenje se može izvršiti putem sledećeg linka: https://www.become.pm/projectmanagementchampionships/registration/ do 28. februara 2019. godine.

Detaljan opis projekta: Project Management Championship 2019

IPMA Young Crew Serbia