Svečanost dodele počasnih doktorata i zahvalnica za uspešnu saradnju visokoškolskih institucija iz Slovačke i Srbije

Danas je na Fakultetu za inženjerski menadžment održana svečanost dodele počasnih doktorata i zahvalnica za uspešnu saradnju u oblasti  nauke, obrazovanja i kulture između Evropskog instituta i Univerziteta DTI iz Slovačke i Fakulteta za inženjerski menadžment.

Diplomu Doctor Honoris Causa, dekanu prof. dr Vladimiru Tomaševiću i prof. dr Katarini Štrbac uručio je prof. dr Tomaš Lengilfalusi, rektor Univerziteta DTI iz Dubnice na Vahu, u Slovačkoj.  Zahvalnice za uspešnu saradnju dobili su profesori Vladimir Tomašević, Katarina Štrbac, Srđan Tomić, Tatjana Ilić-Kosanović, Duško Tomić i Eldar Šaljić sa Fakulteta za inženjerski menadžment, kao i Tomaš Lengilfalusi i Miroslav Škoda sa Univerziteta DTI iz Slovačke, zahvalnice za uspešnu saradnju u oblasti  nauke, obrazovanja i kulture uručio je dr Jozef Zatko, predsednik institucije European Institute of Further Education, iz Podhajske u  Slovačkoj.

Najviše počasti odlukom Naučno-nastavnog veća Fakulteta za inženjerski menadžment dobili su rektor prof. dr Tomaš Lengilfalusi, prorektor prof. dr Miroslav Škoda i doc. dr Gabrijela Gabrhelova, sa Univerziteta DTI iz Slovačke.

Ovom prilikom naglašen je značaj saradnje i zajedničkih međunarodnih projekata visokoškolskih institucija iz Slovačke i Srbije.