VIII regionalna konferencija „Industrijska energetika i zaštita životne sredine u zemljama Jugoistočne Evrope“

Društvo termičara Srbije organizuje VIII regionalnu konferenciju na temu „Industrijska energetika i zaštita životne sredine u zemljama Jugoistočne Evrope”. Konferencija će se održati od 13. do 17. septembra 2022. godine na Zlatiboru. Učesnicima se daje mogućnost direktnog učešća ili učešća preko video linka.

Teme konferencije:

  1. Energetska politika, snabdevanje energijom,  zakonodavstvo i podsticajni elementi
  2. Energetska efikasnost i energetski menadžment u industriji izgradarstvu
  3. Zaštita životne sredine i održivi razvoj
  4. Korišćenje obnovljivih izvora energije
  5. Posebne sesije (Primeri dobre prakse i izvedenih rešenja povećanja EE i primene novih izvora energije; Specijalne tematske sesije; Sesija odabranih diplomskih i master radova)

 

Svi prihvaćeni radovi objaviće se na CD romu konferencije u originalnom obliku. Radovi u pisanoj formi obavezno moraju da budu dostavljeni na engleskom jeziku. Izabrani radovi biće štampani u časopisu “Thermal Science”.

Rokovi: dostava apstrakata 10.06.2022., odluka o prihvatanju apstrakta 20.06.2022., rok za dostavu celog rada 20.08.2022., odluka o prihvatanju celog rada 01.09.2022.

Apstrakt je obavezno dostaviti na engleskom jeziku. Zvanični jezici konferencije su srpski i engleski.

Sve informacije u vezi konferencije, prijavu učešća, apstrakt i radove slati preko sledeće internet stranice konferencije: https://ieep-2022.drustvo-termicara.com/ ili na neki od sledećih mejlova:

ieep-2022@drustvo-termicara.com;
gjankes@mas.bg.ac.rs;
mstamenic@mas.bg.ac.rs

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovde

Izvor: http://www.ingkomora.org.rs