Prof. dr Vladimir Tomašević
Dekan

Poštovani studenti, u ime našeg kolektiva i u svoje lično ime, želim Vam dobrodošlicu na internet prezentaciju Fakulteta za inženjerski menadžment.

Vreme u kome živimo karakterišu brze, kompleksne i nepredvidljive promene, koje sve značajnije utiču na naše živote, na našu egzistenciju. Razume se da u takvom okruženju nije uvek lako prepoznati pokretačke snage promena, nije uvek lako identifikovati važna strateška  pitanja i koristiti prave kritične faktore uspeha koje u fokusu imaju budućnost sadašnjih odluka.

Fakultet za inženjerski menadžment su osnovali svetski priznati naučnici i profesori, koji su sticali zvanja na poznatim svetskim Univerzitetima i vratili se u Srbiju, kako bi preneli najsavremenije strateške koncepte, tehnike i metode upravljanja tehnološkim i tržišnim promenama u cilju obrazovanja studenata za zanimanja budućnosti.

Fakultet za inženjerski menadžment nudi savremene akademske studijske programe osnovnih, master, i doktorskih studija u oblasti inženjerskog menadžmenta, sa fokusom na visokotehnološke industrije, informaciono-komunikacione industrije, bezbednost, kreativne industrije i upravljanje projektima.

Naši studenti aktivno učestvuju u nastavnom procesu, jačajući kritičko razmišljanje i sposobnosti analize i rešavanja problema, razvijanje inventivnosti i kreativnosti, kao ključnih faktora inovativnih i preduzetničkih aktivnosti. Takođe, naši studenti učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, kroz stručne prakse, volontiranja i rad na projektima.

U najboljem akademskom duhu, Fakultet za inženjerski menadžment nudi delimične ili potpune stipendije za studente, koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

Pridružite nam se u obrazovanju za zanimanja budućnosti!

Prof. dr Vladimir Tomašević

Dekan