13 EPIEM konferencija

Danas se održava trinaesta konferencija organizacije EPIEM (Evropski profesori industrijskog inženjerstva i menadžmenta), u kojoj učestvuju i profesori Fakulteta za inženjerski menadžment.

Konferencija se održava virtuelno, a organizator konferencije je Universitatea Politehnica Bucuresti, učesnike konferencije su pozdravili rektor Politehničkog univerziteta Bukurešta, prof. dr Milnea Costoiu, predsednik organizacije EPIEM, prof. dr Bernd Zunk sa Tehničkog univerziteta u Gracu, kao i glavni organizator konferencije prof. dr Cristian Mustata.

Učesnici konferencije kroz dve sesije predstavljaju teme vezane za industrijsko inženjerstvo i inženjerski menadžmenet, kao što su: povezivanje teorije i prakse, održivi razvoj, inovacije, lanac nabavke, ličnosti i poslovi, održivo obrazvanje i visokoškolske institucije.

Na kraju konferencije biće održana diskusija na temu razvoja zajedničkih projekata u okviru organizacije EPIEM.

U radu konferencije učestuvju prof. dr Vladimir Tomašević, prof. dr Srđan Tomić i prof. dr Tatjana Ilić-Kosanović, koji su učestvovali na prethodnim EPIEM konferencijama održanim 2017. i 2019. na Univerzitetu Aveiro u Portugalu.