Climathon Belgrade 2019/20

ДОЂИТЕ НА

Climathon Belgrade 2019/20

  1. и 9. фебруар 2020.

ДА ТИМСКИ РЕШАВАМО КЛИМАТСКЕ И ИЗАЗОВЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА БЕОГРАДА!

Climathonнајмасовнија колективна климатска акција у свету – годишње окупља хиљаде људи у 145+ градова и 55+ земаља на свим континентима, са медијском досегом 300+ милиона људи. Реализује се кроз хакатон (креативне радионице и предавања) у току кога се тимови студената, предузетника, стартапова, бизнис лидера и креатора политика такмиче у решавању климатских изазова Београда. Најбољи тимови добијају вредне награде и прилику да се њихове идеје примене – за наш град.

Догађај је отворен за све тимове и појединце – са жељом или знањем или постојећим идејама.

Решаваћете један од 2 изазова: 1) ”Урбана топлотна острва у Београду” и 2) “Чврсти комунални отпад и еколошка свест грађана”. Развијаћете колективну иновативност и креативност. Кроз интернац. награђивану еду-игру Play Sustainability и интернац. форум за образовање Remaking Tesla, подржан од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација, усавршаваћете се у одрживом развоју.

Кроз 2-дневни пут од изазова до решења, стичете искуство од стручњака из домена академије и праксе.

Чекају вас сертификати,  бесплатан улаз, друштвено-користан креативни рад, храна, пиће, енерџајзери, нетворкинг, забава и подршка за претварање ваших идеја у стварност

👉 Више детаља и обавезна регистрација (ограничен број учесника) на http://bit.ly/climbg

👉 Facebook догађај: http://bit.ly/climbg-fb

👉 Питања, волонтирање, укључење у организацију: climathonbg@gmail.com