Najveći donator obrazovanja i kulture Velike Britanije 20. veka na Fakultetu za inženjerski menadžment

Predavanje Ser Pol Džadža na Fakultetu za inženjerski menadžment – 26. novembar 2014. u 14.15, Svečana sala.

Ser Pol Džadž, Predsednik Britansko-srpske privredne komore, osnivač Džadž poslovne škole na Kembridžu, starešina grada Londona i jedan od najvećih donatora za kulturu i obrazovanje u Velikoj Britaniji održaće predavanje u Svečanoj sali Fakulteta za inženjerski menadžment u sredu, 26. novembra u 14.15.

Ser Pol Džadž posećuje Fakultet za inženjerski menadžment kao jedinu visokoškolsku ustanovu u Srbiji koju su osnovali studenti, profesori i naučni saradnici koji su svoje visoko obrazovanje i prva naučna zvanja stekli na Univerzitetu Kembridž.

Ser Pol Džadž će osloviti studente, profesore i prijatelje Fakulteta za inženjerski menadžment svojim viđenjem kako razvijati preduzetništvo mladih u Srbiji i predstaviće mogućnosti za međunarodnu saradnju.

Posebno nam je zadovoljstvo što će se Ser Pol Džadž obratiti preduzetničkoj i akademskoj eliti Srbije. Fakultet za inženjerski menadžment ovim predavanjem otvara sezonu predavanja sa najznačajnijim ekspertima iz sfere inženjerskog menadžmenta, informacionih tehnologija, kreativnih industrija i bezbednosti čime potvrđuje svoje strateško opredeljenje da okuplja stručnjake iz Srbije i inostranstva u tim oblastima.