Poziv studentima FIM da prisustvuju premijeri plesnog projekta SHOWCASE

 

Studenti i profesori Instituta za umetničku igru pozivaju koleginice i kolege sa Fakulteta za inženjerski menadžment da prisustvuju premijeri plesnog projekta SHOWCASE, koja će se održati 11. marta na sceni Raša Plaović Narodnog pozorišta u Beogradu s početkom u 20.15 časova (ulaz slobodan).

U okviruplesnog projekta Showcase biće prikazane koreografske minijature studenata Master studija Transition Dance Company i studenata III godine, koje su nastale u radu s respektabilnim koreografima i gostujućim predavačima Dagmar Dachauer, Maciejom Kuźmińskim i Emom Janković.

Projekat Showcase predstavlja izbor radova u formi koreografskih minijatura.

Program:

U foajeu scene Raša Plaović u 20:15 predstaviće se studentkinje III godine Ana Obradović koreografija Ogledanje u sivom i Đurđija  Jelenković koreografija Dva dima za tišinu.

Na sceni Raša Plaović u 20:30 biće prikazane koreografije:

  • Maciej Kuźmiński After Before main sequence

Izvođači: Marija Dimitrovska, Ana Obradović, Mila Stijak, Nikol Srebrov, Jelisaveta Vučenović, Đurđija Jelenković, Katarina Bućić;

  • Aleksandar Ilić 1924.

Izvođači: Branko Mitrović i Mojca Majcen;

  • Ema Janković Dve koreografske strukture

Izvođači: Ana Obradović, Katarina Bućić i Mila Stijak;

  • Jovana Ikonić/Aleksandar Nikolić Metamorfoze

Izvođači: Anđelija Jovanović, Luka Stojković, Marija Dimitrovska, Marija Tomić, Alisa Oravec, Petar Božović, Tijana Koprivica, Andrijana Cvetinčanin, Nikol Srebrov;

  • Anđelija Jovanović/Nikola Pavlović Čovek

Izvođači: Anđelija Jovanović i Nikola Pavlović;

  • Dagmar Dachauer I II III X IV

Izvođači: Ana Obradović, Katarina Stojković, Vladimir Čubrilo, Mila Stijak.

Projekat su podržli Austrijski kulturni forum i Fakultet za inženjerski menadžment uz tehničku podršku studenata Akademije umetnosti.