PROF. ALEKSANDAR ILIĆ ODRŽAO DRUGU PRESS KONFERENCIJU 28. BELEF FESTIVALA

Prof. Aleksandar Ilić umetnički direktor 28. BELEF festivala predstavio je 19. juna ove godine specijalne goste na drugoj konferenciji za medije u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Konferenciji su prisustvovali Damir Handanović, direktor CEBEF-a, Rade Šerbedžija, Lenka Udovički, Merav Dagan uz asistenciju prof. dr Vladimira Tomaševića, Ivana Ilića i Baka Praseta.

Merav Dagan gostujući koreograf Instituta za umetničku igru najavila je svoj performans Bloody Mary koji će izvesti u nedelju, 23. juna u Galeriji vojnog muzeja na Kalemegdanu s početkom u 20.00 časova.

Svečano otvaranje festivala biće upriličeno u Francuskom kulturnom institutu Beograd u ulici Knez Mihailova broj 31. izložbom Behind the selfie autora Kristijana Antolovića. U okviru izložbe na portretima se nalaze i dva profesora Instituta za umetničku igru.

Svečano otvaranje 28. Belef festivala biće u 21.00 časova predstavom Ulysses kazališta sa Briona Antigona- 2000 godine kasnije u Hangaru luke Beograd.

Studenti Instituta za umetničku igru premijerno će nastupiti 25. juna na sceni Ustanove kulture Vuk Karadžić u mjuziklu Ivana Ilića Pećina u koreografiji asistenta Vladimira Čubrila s početkom u 19.00 časova.

Više fotografija pogledajte OVDE.