Profesionalne obuke za studentkinje i studente Fakulteta za inženjerski menadžment

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da kao studentkinje i studenti Fakulteta za inženjerski menadžment možete uživati posebne pogodnosti prilikom pohađanja akreditovanih pripremnih obuka za stručne ispite iz oblasti bezbednosti.

Kao što vam je poznato, pored formalnog, neformalni vidovi obrazovanja kao što su stručne, profesionalne obuke našeg Fakulteta, vam pružaju mogućnost da steknete i unapredite svoja specijalizovana znanja i veštine. Dodatno, nakon položenih stručnih ispita, postajete jači konkurenti na tržištu rada.

Fakultet realizuje akreditovane obuke iz tri oblasti: privatno obezbeđenje, zaštita od požara, upravljanje vanrednim situacijama.

  1. Privatno obezbeđenje:

O1 (procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja u oblasti privatnog obezbeđenja),

O2 (fizičko-tehnička zaštite lica, imovine i održavanje reda na sportskim priredbama, javnim skupovima, i drugim mestima  okupljanja građana),

O3 (planiranja, projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite i poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite).

  1.  Zaštita od požara: pripremna obuka za polaganje stručnog ispita Zaštite od požara.
  2.  Upravljanje vanrednim situacijama: pripremna obuka za polaganje stručnog ispita izrade Procene rizika od katastrofa i planova zaštite i spasavanja.

 

Za dodatne informacije, molimo obratite se na mejl edukacija@fim.rs i/ili na telefon 064 415 24 97.
Kontakt osoba: Marko Gnjatović.

Srdačan pozdrav,

Služba za profesionalne obuke