Retrospektiva učešća na manifestaciji Expo 2020

Predstavnici Fakulteta za inženjerski menadžment učestvovali su u delegaciji koja je predstavljala Republiku Srbiju u tematskoj Knowledge and Learning nedelji u okviru manifestacije EXPO 2020, koja se održava u Dubajiu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U okviru svog boravka, delegacija koju su činili prof. dr Srđan Tomić, prodekan za nastavu, prof. dr Tatjana Ilić-Kosanović, prodekan za naučnoistraživački rad, prof. dr Snežana Arnautović-Stjepanović, prodekan Instituta za umetničku igru, prof. dr Katarina Štrbac, rukovodilac Katedre za bezbednost i Jelena Rajković, asistent, je imala niz sastanaka sa predstavnicima visokog obrazovanja iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije, Kolumbije, Španije i drugih zemalja.

Našoj delegaciji se pridružio i dekan Fakulteta, prof. dr Vladimir Tomašević, koji je imao sastanke sa dekanima i direktorima studijskih programa više visokoškolskih ustanova iz različitih zemalja.

Profesori i asistenti su predstavili programe doktorskih studija Upravljanje otpadom, Inženjering i menadžment strategijskih bezbednosnih sistema i Umetnička igra.

U toku nedelje posvećene obrazovanju naši profesori su razgovarali i sa kandidatima za upis na doktorske studije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U toku boravka predstavnicima Fakulteta su upriličene i tri radne večere.

Galeriju slika možete pogledati na: https://www.facebook.com/fim.edu.rs.