Social Impact Award konkurs 2019.

Social Impact Award konkurs je namenjen mladima uzrasta 15 do 30 godina koji se mogu prijaviti kao pojedinci ili u sklopu tima i žele da pokrenu socijalno preduzeće, odnosno ideju za rešenje društvenog ili ekološkog problema.

Najbolje ideje ulaze u proces inkubacije koji traje tri meseca i tokom kojeg dobijaju mentorsku podršku u razvijanju svojih biznis ideja. Tri najbolje ideje dobijaju po 1.500€ investicije za pokretanje poslovanja, a zajedno sa ove tri, koje bira žiri, još jedna ideja, koju bira publika, idu na globalni Social imact award samit, koji se ove godine odvija u Kijevu. Na Samitu će naši pobednici imati prilike da se upoznaju sa pobednicicma iz svih zemalja gde se organizuje SIA a ima ih 20 na tri kontinenta.

Konkurs je otvoren do 1. 6. 2019. a do tada Razlivalište organizuje karavan besplatnih radionica na kojima se bavimo temom društvenog preduzetništva i svi polaznici će biti u prilici da naučite kako da razrade ideju do biznisa, kako se određuje ciljna grupa, pravi biznis plan, kontaktiraju donatori i još mnogo toga. Sve radionice su, kao i učešće na takmičenju, besplatne.

SIA-saopstenje 2019