Studenti – volonteri za konferenciju „Kritična infrastruktura odbrambene industrije“

Fakultet za inženjerski menadžment i Nacionalno udruženje za upravljanje rizicima (NUUR) organizuju konferenciju vođeni idejom regionalnog okupljanja eminentnih naučnih radnika i stručnjaka iz oblasti upravljanja rizicima i zaštite kritične infrastrukture odbrambene industrije iz zemlje i inostranstva, a u cilju razmene iskustava i dobrih praksi u identifikaciji i analizi uticaja postojećih i potencijalnih rizika na odbrambenu industriju, sagledavanju trendova u razvoju sistema zaštite kritične infrastrukture odbrambene industrije u oblasti fizičko-tehničke zaštite, zaštite od požara i elementarnih nepogoda, zaštite na radu, zaštite životne sredine, industrijske bezbednosti, kao i u primeni svih drugih mera koje se preduzimaju u zaštiti od različitih vrsta rizika.

Međunarodna konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije i uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Ministarstva za zaštitu životne sredine.

Konferencija se održava 6. decembra 2018, 09.30 časova, PKS, Resavska 15, sala 2.

Potrebno je da se zainteresovani studenti prijave Centru za razvoj karijere putem mejla karijera@fim.rs do srede, 5. decembra u 09.00.