Uspešne priče naših studenata – Borivoje Đukić

Ja sam Borivoje Đukic, profesionalni sportista, igram rukomet za šabačku Metaloplastiku i studiram na Fakultetu za inženjerski menadžment!

Bavim se rukometom vec 10 godina! Metaloplastika je najtrofejniji srpski klub, ima bogatu istoriju, ove godine smo se plasirali u Seha ligu. To je liga Evrope, u kojoj se takmiče vrhunski klubovi kao što su Vesprem, Vardar, Meskov Brest, Zagreb …

Trenutno se nalazimo na petoj poziciji, sledeću utakmicu igramo u Rusiji, protiv Spartaka iz Moskve. Što se tiče reprezentativnih aktivnosti, prošao sam sve mlađe kategorije i nastupao i za A reprezentaciju, išao sam na Mediteranske igre koje su se odrzavale u Španiji (Taragona)!

Fakultet je odlično organizovan, i profesori nam izlaze u susret kad god zatreba u vidu dodatnih konsultacija i imaju razumevanja za sve nas koji se sportom bavimo profesionalno i predstavljamo nasu državu u reprezentativnom dresu. Naročito sam ponosan na organizovanost Fakulteta po najvišim evropskim standardima, nastavni kadar koji je profesionalan, a opet sa druge strane voljan da pomogne svakom studentu i strpljivo objasni sve što nas zanima, kao i na studentsku službu koja je uvek na raspolaganju svim kolegama.