Vebinar za studente: Lični i profesionalni razvoj tokom studija i značaj master studija u inostranstvu

U okviru Programa Mentorstva PEXIM Fondacije, i u saradnji sa Case Study Club-om, možete posetiti vebinar na temu master studija u inostranstvu i ličnog i profesionalnog razvoja tokom studija.

U sredu, 25. novembra, od 20 sati održaće se vebinar na temu Lični i profesionalni razvoj tokom studija i značaj master studija u inostranstvu.

Alumnisti PEXIM fondacije govoriće o svom karijernom putu, master studijama na Univerzitetu u Kembridžu, kao i stvarima koje bi voleli da su znali na samom početku svog profesionalnog puta.

Poseban osvrt će biti na upravljanju ličnim i profesionalnim razvojem tokom studiranja, kao najznačajnijem elementu pripreme za uspešan početak karijere i upis na prestižne univerzitete.

Od PEXIM alumnista, na vebinaru će iskustva podeliti alumnisti PEXIM Fondacije, koji su završili master studije na Univerzitetu u Kembridžu i ostvarili uspešne karijere u Srbiji: Tijana Gajić, Jelena Todić, Dušan Savić, Jovana Rubežić i Ognjen Milićević.

 

 Upoznajte predavače:

  • Tijana Gajić, Izvršna direktorka PEXIM Fondacije, prethodno radila kao Finansijska direktorka investicionog fonda PostScriptum Ventures,
  • Jelena Todić, Advokat u BDK Advokati, prethodno radila na pristupanju Srbije Svetskoj trgovinskoj organizaciju pri Kabinetu Premijerke Vlade Republike Srbije i u STO u Ženevi,
  • Dušan Savić, Konsultant u Peterhof Consulting & EDU, Savetnik u Kabinetu ministra za inovacije i tehnološki razvoj,
  • Jovana Rubežić, Advokatski pripravnik u Moravčević, Vojnović i partneri, u saradnji sa Schoenherr,
  • Ognjen Milićević, Specijalista za akviziciju korisnika u kompaniji Nordeus.

Očekujemo vas u što većem broju i radujemo se razmeni ideja.

Prijava je obavezna i formular možete naći na sledećem linku.

Možete se prijaviti za vebinar do utorka 24. novembra 2020. godine, u 20 časova.

PEXIM Fondacija je priznata kao lider u pozitivnom uticaju na razvoj mladih u Srbiji i promociji liderstva među njima.

Vidimo se na vebinaru 25. novembra od 20 sati!