Mensa testiranje u Beogradu

Testiranje IQ u Beogradu će biti održano u nedelju 10. aprila 2022. u terminima od 12:00 (prva grupa), i od 13:30 (druga grupa), na Mašinskom fakultetu u Beogradu, Kraljice Marije 16. Testiranju mogu pristupiti osobe koje nisu izlazile na Mensino testiranje u prethodnih godinu dana i kojima je ovo jedan od ukupno tri pokušaja. Donja starosna granica je 17 godina.

Naknada za studente Fakulteta za inženjerski menadžment iznosi 900 dinara i možete je uplatiti u svim poštama i bankama, ili e-bankingom, popunivši uplatnicu na sledeći način:

Uplatilac: ime i prezime;
Svrha uplate: BG testiranje;
Primalac: Mensa Srbije, Bulevar oslobođenja 22, 21000 Novi Sad;
Šifra plaćanja: za gotovinsko plaćanje 189
za bezgotovinsko plaćanje 289

Iznos: zaposleni = 1.200,00 dinara

studenti = 900,00 dinara;

Račun primaoca: 325-9500600061109-53;

Poziv na broj: JMBG   (obavezno uneti ovaj podatak)

Rezervacija mesta na testiranju je moguća nakon što je uplata evidentirana na računu Mense Srbije tj. sutradan (bez obzira na način uplate) a najduže 48h nakon uplate (u zavisnosti od mesta uplate). Nakon vremena koje je potrebno da uplata legne na račun Mense Srbije rezervišite mesto na testiranju u željenom terminu upisivanjem Vaših podataka u prijavnu formu. Prijavna forma je podešena tako da vaša prijava neće biti prihvaćena ukoliko uplata nije registrovana.

U slučaju da i nakon 48 h od uplate sistem ne prihvata rezervaciju o problemu treba obavestiti mejlom na adresu testiranje@mensa.rs.

Prijave će se primati sve dok se ne ispuni predviđeni broj mesta. Na testiranje obavezno poneti identifikacioni dokument sa slikom, koji sadrži JMBG, a za penzionere, nezaposlene, studente i đake i dokaz o statusu.

Rezultat testa je TAJAN i kandidatima stiže direktno na kućnu adresu. Raspored testiranja u ostalim gradovima možete pogledati na stranici: https://www.mensa.rs/sr/testiranje/

Napomena: Ukoliko ste ranije izvršili uplatu za testiranje koje je otkazano zbog pandemije, a želite da izađete na test 10. aprila, možete se javiti na adresu testiranje@mensa.rs kako bi Vam Komisija za testiranje rezervisala mesto.