Septembarski upisni rok 2020/21. još uvek traje!

Drugi upisni rok se održava od 2. do 29. septembra 2020!

Fakultet za inženjerski menadžment organizuje osnovne akademske studije u trajanju od četiri godine, odnosno osam semestara, iz oblasti Inženjerskog menadžmenta, kao i osnovne studije u trajanju od tri godine, odnosno šest semestara, iz oblasti Menadžmenta.

Nakon završenih četvorogodišnjih studija, student stiče zvanje:

Diplomirani inženjer menadžmenta (240 ESPB poena).

Nakon završenih trogodišnjih studija, student stiče zvanje:

Inženjer menadžmenta (180 ESPB poena).

Oba studijska programa su sastavljena od obaveznih i izbornih predmeta. Na strukturu studija student može uticati sa izbornim predmetima, samim tim, oblikovati svoj akademsko-stručni profil.

Inženjerski menadžment – više detalja o studijskom programu možete naći ovde

Menadžment – više detalja o studijskom programu možete naći ovde

Više informacija o prijavi i upisu na osnovne studije možete naći na stranici Upis na osnovne studije

Fakultet za inženjerski menadžment i u septembru petkom organizuje Otvorena vrata, uz poštovanje svih preventivnih mera (maska je obavezna) kada zainteresovani kandidati i njihovi roditelji mogu da posete naš Fakultet i da razgovaraju sa profesorima, asistentima i zaposlenima u studentskoj službi i dobiju sve potrebne informacije. Posete (individualne i grupne) se isključivo zakazuju putem E-mail adrese prijava@fim.rs.

Svi kandidati, koji nisu sigurni koji ih profesionalni pravac zanima, mogu i u septembru da zakažu i online razgovor u Centru za razvoj karijere putem E-mail adrese karijera@fim.rs.